Μοντέρνα έπιπλα για το Πρωινό Σου Κου του Ant1

Μοντέρνα έπιπλα για το σπίτι από το deco2.gr

Μοντέρνα έπιπλα για το Πρωινό Σου Kου από το deco2.gr

Μοντέρνα έπιπλα για το Πρωινό Σου Kου από το deco2.gr. Στην εκπομπή Πρωινό Σου Κου του Ant1 κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωϊ η Μαρία Μπεκατώρου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και ο Χρήστος Νέζος μας μεταδίδουν τη θετική τους ενέργεια και μας κάνουν να χαμογελάμε.

Στο χαρούμενο τόνο της εκπομπής και οι επιλογές των μοντέρνων επίπλων από το deco2.gr που χρησιμοποιήθηκαν για να πλαισιώσουν τους παρουσιαστές και τους καλεσμένους. Οι μοντέρνες πολυθρόνες Globus™ σε λευκό κέλυφος με κόκκινο ύφασμα μπορούν να μετατρέψουν οποιοδήποτε χώρο σε ένα space age σκηνικό με επιρροές από τα 60s. H πολυθρόνα Knus™ με σκελετό από μασίφ ανοξείδωτο ατσάλι και ανατομικά σχεδιασμένο κάθισμα προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης χωρίς να περνά απαρατήρητη ειδικά με το κόκκινο ύφασμα από απαλό κασμίρι που ταιριάζει ιδιαίτερα στους γαλάζιους τόνους του σκηνικού. Το βοηθητικό τραπεζάκι Ken™ 50 Premium είναι ταυτόχρονα πρακτικό και εντυπωσιακό στη απλότητα του και ταιριάζει σε κάθε στυλ από κλασσικό έως μοντέρνο και μίνιμαλ.

Τέλος οι πολυθρόνες Ken™ Premium από το deco2 ολοκληρώνουν τη μοντέρνα εικόνα προσφέροντας άνεση και πρακτικότητα ως πολυθρόνες τραπεζαρίας για τους παρουσιαστές και τους καλεσμένους της εκπομπής. Συνδυάζονται μοναδικά με το αντίστοιχο τραπέζι Ken ροτόντα ή οβάλ με λακαριστή επιφάνεια, με ξύλο αμερικάνικης καρυδιάς ή γνήσιο Ιταλικό μάρμαρο Carrara.

Συντονιστείτε και εσείς στο κεφάτο πνεύμα της εκπομπής επιλέγοντας έπιπλα σε μοναδικές προσφορές από το deco2.gr. Δείτε περισσότερες επιλογές κάνοντας κλικ στις εικόνες για να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν και στο δικό σας μοναδικό χώρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

six + 18 =

Ανενεργό
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, συμφωνείτε με αυτό.